Ja obecnie mam HP i mam bardzo dobre zdanie o jego produktach. Cenię też Toshibę i Apple. Reszta producentów laptopów może dla mnie nie istnieć. Obecnego HP mam już 4 lata i nic ise jeszcze nigdy nie popsuło z wyjątkiem systemu...;/
zamierzam kupić laptopa, mniej więcej w granicach 2000zł-2200zł. Jaka marka byłaby najlepsza? Asus, Acer, Toshiba czy jakiś Samsung(obawiam się,że HP w tym przedziale cenowym nic fajnego nie oferuje)? dlaczego acer to szajs, słyszałem wiele pochlebnych opini na jego temat (podobnie jak odnośnie Toshiby)? Czy Lenovo rzeczywiście jest takie dobre?
Z opinii moich znajomych wynika, że acer to naprawdę szajs. Owszem, są tanie w przeciwieństwie do innych firm, ale jakość wykonania stoi na niskim poziomie.
Co do asusa - sam mam i nie polecam. Chyba że, latające we wszystkie strony zawiasy nie będą Ci przeszkadzać po półrocznym użytkowaniu.
Gdybym teraz miał kupować nowego laptopa, decydowałbym się na toshibę, ewentualnie lenovo.
Ja za to przez cale swoje zycie korzystalam z laptopow Toshiby i wlasnie te firme uwazam za jedyna godna zaufania. Nigdy nie zdarzylo mi sie korzystac z serwisu. Teraz wlasnie mam zamiar kupic nowego laptopa i pewnie bedzie to znowu Toshiba: mixelectronics.pl/laptopy
Od administratora portalu przed-zakupem.pl:
Nasze forum jest codziennie zalewane falą spamu promującego sklep mixelectronics.pl. Mamy nadzieję, że firma mixelectronics troszczy się o klientów w sposób duży lepszy, niż się promuje za pomocą spamerskich praktyk.
Pozdrawiamy wszystkich użytkowników, administratorzy portalu przed-zakupem.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2010 16:42:47 przez admin.)